Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Ερωτηματικά, επικοινωνιακά παιχνίδια «αγάπης» και «εκτίμησης» και στη μέση «αυτοί οι τύποι»

Η ιστορία με το δημοσίευμα του press-bank.gr έχει δυστυχώς (ή ευτυχώς) συνέχεια.

Ο κύριος Χαρδαλιάς απολογείται στην ιστοσελίδα της press-bank και επί της ουσίας ζητά συγνώμη για τις φράσεις του «προβοκατόρικα ανυπόγραφα δημοσιεύματα» αφού, όπως λέει, δεν κατάλαβε ότι το press-bank.gr ήταν αυτό που τα δημοσίευε. Δηλαδή, κατά την άποψή του, δεν έχει σημασία τι γράφεται, αλλά από ποιον γράφεται!

Διαβάστε τη δήλωση του δημάρχου στο εν λόγω site (http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=E835C19E-E6AF-4483-8FDD-09239B577EEA) :

«Δεν είχα πρόθεση να σας θίξω. Και ειλικρινά δεν ήξερα ότι το κείμενο ήταν της press-bank.gr. Σας εκτιμώ, σας αγαπώ και ξέρω τον αγώνα σας για τον Υμηττό. Οι ακτιβιστές του καναπέ που εμείς φυλάμε τον Υμηττό τον Αύγουστο, αυτοί πάνε διακοπές. Και δυστυχώς έχουμε πολλούς τέτοιους. Αυτοί για να καταλάβεις, πάω να κάνω ένα έργο στον Καρέα, πάνε να μου το σταματήσουν δικαστικά, πάω να κάνω ένα πάρκιγκ πάνε να μου το σταματήσουν δικαστικά. Το πάρκο στην Καραολή Δημητρίου, ένα πάρκο που βραβεύτηκε από την HELEXPO σαν μια από τις καλύτερες πλατείες της τελευταίας δεκαετίας. Αυτοί προσπαθούσαν να το σταματήσουν γιατί –λέει- ήταν ένα έκτρωμα.
Τώρα αυτοί οι τύποι προσπαθούν να με εμπλέξουν μέσω του δημοσιεύματός σας με το e-pass. Μην νομίζεις ότι τους διαβάζει κανείς το site. Εσύ κι εγώ το διαβάζουμε
. »


Ο δήμαρχος, λοιπόν, δεν ήθελε να θίξει το press-bank.gr που αγαπά και εκτιμά και δεν ήξερε ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο site (το link μας ήταν πασιφανές) αλλά προτιμά να μιλά για τους δημότες, τους οποίους χαρατσώνει με παράνομα, όπως έκρινε ο Συνήγορος του Πολίτη, δημοτικά τέλη, εξαναγκάζει να κινηθούν δικαστικά και από τους οποίους σε τελευταία ανάλυση ζητά την ψήφο, με τη φράση «αυτοί οι τύποι» περιγράφοντάς τους με σκαιό και απαράδεκτο τρόπο!

«Αυτοί οι τύποι» αφενός πιστεύουν ότι «αρχή άνδρα δείκνυσι» και αφετέρου συνεχίζουν να αναρωτιούνται: τελικά εκφράζουν ή δεν εκφράζουν τον δήμαρχο τα όσα δημοσιεύονται;

Υ.Γ. Με το press-bank.gr, το ύφος του, το ήθος του και τα κοσμητικά του επίθετα ας συνεχίσει να ασχολείται ο δήμαρχος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και κύριοι της Πρωτοβουλίας,
είναι ξεκάθαρα και συνειδητά τα όσα δηλώνω στο εν λόγω blog, όσο ξεκάθαρη είναι και η θέση μου κατά των E-PASS και των όποιων αστυνομικών μέτρων πέρα από αυτά που ορίζει η νομοθεσία.Δυστυχώς κινούμενοι από προσωπική εμπάθεια προς το πρόσωπό μου δυσκολεύεστε να παραδεχθείτε ότι στην πόλη γίνεται σημαντικότατο έργο τα τελευταία χρόνια και ειδικά ο Καρέας έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο-βλ.σχετικό link:
http://www.facebook.com/a...l=a8285&id=1132927745
Και ακόμα και στο θέμα του Υμηττού που έχει ανάγκη την συμμετοχή όλων μας έχετε επιλέξει την τακτική της ισοπέδωσης και της απόλυτης κακοπροαίρετης και μίζερης κριτικής.Αρνείστε να παραδεχθείτε ότι η Δημοτική αρχή και σε αυτό το θέμα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, μαζί με τους εθελοντές αλλά και όλους τους πραγματικά ενεργούς πολίτες του Βύρωνα που δεν έχουν τις δικές σας παρωπίδες.Κρίμα γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι και η νοημοσύνη των πολιτών είναι υψηλή αλλά και ότι τα σημεία των καιρών επιβάλλουν την συνεργασία όλων μας για να πάει η πόλη μπροστά...Δεν επιθυμώ να εμπλακώ άλλο σε αυτές τις αδιέξοδες και ισοπεδωτικές σας προσπάθειες απλά εύχομαι να συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι με κραυγές , συκοφαντίες, λαϊκισμούς και αντιπαραθέσεις χωρίς αιτία και η πόλη δεν πάει μπροστά και εσείς θα παραμείνετε απομονωμένοι από την συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας τόσο των Βυρωνιωτών όσο και των κατοίκων του Καρέα που και βλέπουν και άποψη έχουν, και αγκαλιάζουν χρόνια τώρα την προσπάθειά μας μακριά από μικροπαραταξιακές και άλλες λογικές!
Πάντα στην διάθεσή σας για το καλό της πόλης
Νίκος Χαρδαλιας

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση