Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Λάβαμε την απάντηση για τα παράνομα τέλη από τον Δήμαρχο Βύρωνα: "Παράνομος ο Συνήγορος του Πολίτη"!


Ο δήμαρχος Βύρωνα, κ. Χαρδαλιάς, σχετικά με τα αυξημένα τέλη που επέβαλε στους κατοίκους του Βύρωνα, για τα οποία ο Συνήγορος του Πολίτη έχει ήδη εκδώσει πόρισμα (http://www.synigoros.gr/pdf_01/porvir.pdf) με το οποίο κρίνονται παρανόμα και αντισυνταγματικά, σήμερα 15-7-08 σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Συνήγορος του Πολίτη είναι παράνομος !!!

Έτσι, πανηγυρικά λάβαμε την απάντηση του δημάρχου Βύρωνα στο εύλογο ερώτημα των πολιτών του δήμου εάν θα συμμορφωθεί και, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος, των αρχών της χρηστής διοίκησης, των νόμων και εν τέλει του Πορίσματος του Συνήγορου του Πολίτη, αφενός μεν, ανακαλέσει αμέσως τα παράνομα τέλη, αφετέρου δε, επιστρέψει τα ήδη παρανόμως καταβληθέντα τέλη στους κατοίκους.

Ας απαντήσει επιτέλους ευθέως ο δήμαρχος Βύρωνα τι σκοπεύει να κάνει.

Πάντως, όπως φαίνεται, η μόνη οδός που μένει στους κατοίκους είναι οι ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε φτάνει που η ακρίβεια, η ανεργία, η επισφαλής εργασία μαστίζουν κάθε εργαζόμενο Έλληνα και μετανάστη, δε φτάνει που ο πολίτης δεν μπορεί να ακουστεί πουθενά, δε φτάνει που ρόλος του περιορίζεται στο να "ψηφίζει τους καλύτερους" και μετά να σιωπά γιατί ως "μέσος πολίτης" δεν ξέρει - ξέρουν άλλοι,

έρχεται και ο κάθε δήμος και δήμαρχος ως νέα μακριά αλλά όχι και αόρατος χειρ να επιβάλουν παράνομα, αντισυνταγματικά και εκβιαστικά χαράτσια στους κατοίκους και δημότες τους αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη κατά 76% για να κάνουν τη δουλειά για την οποία εξελέγησαν.

Και όταν πέφτει βαρύς ο πέλεκυς του Συνηγόρου του Πολίτη να κρύβονται πίσω από απαράδεκτα άλλοθι χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν την πολιτική τους γύμνια και τον απαράμιλλο κυνισμό τους.

Ως εδώ! Ο δήμαρχος Βύρωνα να ανακαλέσει αμέσως την απαράδεκτη απόφαση με την οποία χαρατσώνει τους δημότες του και να δώσει πίσω όλα τα παρανόμως εισπραχθέντα "ανταποδοτικά" τέλη.

Γνωρίζει καλά και εκμεταλλεύεται άριστα, ότι οι δημότες του και μάλιστα οι πιο φτωχοί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των δικαστικών αγώνων. Ελπίζει στην απελπισία των δημοτών του! Αυτό είναι πολιτική! "Αρχή άνδρα δείκνυσι".

Ας γνωρίζει λοιπόν ο δήμαρχος ότι οι κάτοικοι του Βύρωνα δεν πρόκειται να απελπιστούν και να παραδοθούν, αλλά θα βρουν τρόπους - δεν είναι και τόσο δύσκολο - να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση