Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ

Ελληνικό 30-6-2008
Αγαπητοί φίλοι

Γνωρίζετε ότι από τις αρχές Ιούνη με συνέντευξη του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία σχετικά με την επέκταση της περιφερειακής του Υμηττού.
Τόσο αυτά που παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη όσο και αυτά που στη συνάντηση των Δημάρχων με τον Υπουργό ακούσαμε δημιουργούν εύλογες ανησυχίες. Ελάχιστα στοιχεία μας γνωστοποιήθηκαν και παρά τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα παραλάβουμε τα σχέδια της επέκτασης, μέχρι σήμερα δεν μας έχει παραδοθεί τίποτε.
Πιστεύω ότι το σχεδιαζόμενο έργο θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των πόλεών μας καθώς και στον ίδιο τον Υμηττό. Ανεξάρτητα από τη γενικότερη άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας για τη χρησιμότητα ή την αξία τέτοιων έργων, τα προβλήματα που θα φέρει το σχεδιαζόμενο είναι τέτοια που επιβάλλουν την κοινή αντιμετώπιση και την προβολή ενιαίας αντίστασης τόσο από τους θεσμικούς παράγοντες της Αυτοδιοίκησης όσο και από τους φορείς και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας.
Μ΄ αυτές τις σκέψεις σας καλούμε να πάρετε μέρος στη σύσκεψη συντονισμού που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 7/7/2008 στις 19.30 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ελληνικού.

Θερμούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ελληνικού

Χρήστος Κορτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση