Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Ποιος υπογράφει το παρακάτω άκρως επικίνδυνο κείμενο;

Να πάρει αμέσως θέση ο Δήμαρχος Βύρωνα, κ. Χαρδαλιάς, αν προσυπογράφει το παρακάτω άκρως επικίνδυνο, αντιδημοκρατικό και αυταρχικό κείμενο!!


Στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Τύπου (http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?newsid=DF90DFFC-8493-450F-B2AA-12D9459F069C&lc=greek) βρέθηκε το παρακάτω ανυπόγραφο κείμενο με παράπλευρη φωτογραφία του Δημάρχου Βύρωνα, κ. Χαρδαλιά, ο οποίος θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσει αν τα λόγια είναι δικά του ή αν το προσυπογράφει συμφωνώντας με όσα απαράδεκτα γράφονται. Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και σε περίπτωση που τα γραφόμενα δεν αντανακλούν δικές του απόψεις θα περιμένουμε να δούμε σε τι είδους κινήσεις σκοπεύει να προβεί προς αποκατάσταση της αλήθειας.



ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!


Επιτέλους, οι Δήμοι που γειτνιάζουν με τον Υμηττό (Βύρωνας, Καισαριανή, Παπάγος, Χολαργός, Γλυκά Νερά, Παιανία, Γλυφάδα, Βούλα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη κ.λ.π.) πρέπει να πάρουν τις τύχες του Υμηττού στα χέρια τους. Μην περιμένουν από κανέναν Παυλόπουλο ή Σουφλιά να σώσει τον Υμηττό. Να κινηθούν προς την κατεύθυνση που ορίζει ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς, να φύγουν όλες οι βιομηχανικές μονάδες που χρησιμοποιούν τον Υμηττό και το βουνό να γίνει ένα πάρκο, ένα πραγματικό περιαστικό άλσος. Να θέσουν σε εφαρμογή την ισχύουσα διαταγή 2141/1995 της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, την οποία και να διευρύνουν:


ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ.


Ο Υμηττός πρέπει να αντιμετωπισθεί απ'όλους ως ασθενής που βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με ό,τι μπορεί να του σκοτώσει την ζωή. Κατά συνέπεια είναι επιβεβλημμένη η απαγόρευση της εισόδου στον Υμηττό πρωί-βράδυ και για όλη την θερινή περίοδο.

Να δημιουργηθούν υποτυπώδη διόδια τύπου e-pass, σύμφωνα με τα οποία να εκδίδεται κάρτα εισόδου στον Υμηττό, μόνο για συγκεκριμένα άτομα: Για τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, τα άτομα που εργάζονται στον ΟΤΕ, τις κεραίες, την μονάδα αεροπορίας, τους αναπήρους, για τα εγχειρισθέντα στην καρδιά άτομα που έχουν ανάγκη να περπατούν στην φύση κ.α.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι γνωστό ανά πάσα στιγμή ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στον Υμηττό, όπως γίνεται και στα γήπεδα.


Έτσι θα μπορέσουμε να σώσουμε το βουνό.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!


Αυτά εννοείτε Δήμαρχε με την χιλιοπαιγμένη φράση "ο Υμηττός είναι ξέφραγο αμπέλι" και να τον "προστατέψουμε";


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση