Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Από την παρέμβαση συλλογικοτήτων στη χθεσινή δενδροφύτευση του Υμηττού ενάντια στους νέους αυτοκινητόδρομους στον Υμηττό

Το έντυπο που μοιράστηκε στους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της Αττικής που συνέρρευσαν χθες στον Υμηττό.
(κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

Χθες, Κυριακή, ανεβήκαμε στους πρόποδες του Υμηττού στην Αιξωνή Γλυφάδας και για άλλη μια φορά, όχι μόνο διαδηλώσαμε την αντίθεσή μας στην κατασκευή νέων αυτοκινητόδρομων, κόμβων και σηράγγων στον Υμηττό, αλλά προχωρήσαμε και σε ενημέρωση των ευαισθητοποιημένων κατοίκων της Αττικής για τα σχέδια που εξυφαίνει το Υ........Δ.Ε. για τον Υμηττό (Νέο Προεδρικό Διάταγμα λεηλασίας του Υμηττού, Νέοι Αυτοκινητόδρομοι Αττικής).
Με πανό, χάρτες, ενημερωτικά κείμενα, συζήτηση και συλλογές υπογραφών συλλογικότητες από τον Βύρωνα, την Καισαριανή, τη Γλυφάδα, την Ηλιούπολη και τον Καρέα κατορθώσαμε, με τις δυνάμεις που έχουμε, να παρέμβουμε με θετικά αποτελέσματα, αν κρίνουμε από την ανταπόκριση, τον προβληματισμό και το ενδιαφέρον των κατοίκων.

Το κείμενο υπογραφών:

Υπογράφουμε στα αιτήματα:
1. κανένας νέος αυτοκινητόδρομος στη νότια Αθήνα. Δημόσια, δωρεάν, γρήγορα και αξιόπιστα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ολοκληρωμένα δίκτυα πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων για την κάλυψη των αναγκών μας.
2. όχι στην κατασκευή νεκροταφείου στον Υμηττό. Αποκατάσταση, αναδάσωση, προστασία του Υμηττού με απομάκρυνση όλων των ασύμβατων δραστηριοτήτων. Ο χώρος της Αεροπορίας να γίνει δασικός χώρος αναψυχής.
3. κάτω τα χέρια από τους ελεύθερους χώρους και το βουνό. Καμία επέκταση της πόλης – καμία περαιτέρω οικοδόμηση-εκμετάλλευση των ελεύθερων χώρων
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση