Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Θα μπει τέλος στους φόνους "εξ αμελείας" που διαπράττονται από το Υ.....ΔΕ και τους δήμους;


Μετά την εισαγγελική διαταγή για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των υπευθύνων του δήμου Αμαρουσίου για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στην περίπτωση του θανάσιμου τραυματισμού του Ι. Σταυρουλάκη, που σκοτώθηκε ύστερα από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του πάνω σε διαφημιστική πινακίδα, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον δικό μας δήμαρχο και ποιες αποφάσεις θα πάρει, προκειμένου να τηρήσει επιτέλους τη νομιμότητα.

Και βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο οι διάφορες γιγαντιαίες διαφημιστικές πινακίδες αλλά και οι ίδιες οι δημοτικές διαφημιστικές πινακίδες που έχουν διασπαρεί παντού στα πεζοδρόμια και τις νησίδες του Βύρωνα. Τα λεγόμενα "προστατευτικά κιγκλιδώματα", για τα οποία ο δήμος χρέωνει σε ετήσια βάση από 400 - 600 € και τα οποία ελέγχεται αν πληρούν τις νόμιμες κατά ΚΟΚ προϋποθέσεις.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής τον προηγούμενο μήνα, "αν δεν μπουν φυλακή κάποιοι δήμαρχοι", το θέμα θα διαιωνίζεται. Παράγοντες θα θησαυρίζουν, άνθρωποι θα δολοφονούνται "εξ αμελείας" και το μάτι μας θα συνεχίσει να "χάνεται" στη διαφημισοχώρα της Κατεχάκη.


Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα: http://www.diadromi.com/?p=701


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση