Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Διαδικτυακή ψηφοφορία για τους αυτοκινητόδρομους. Από το site του δήμου Βύρωνα.

Τι να πούμε τώρα! Ο δήμος αρέσκεται πολύ στα gallop. Και ας είναι και κακοφτιαγμένα. Κυρίως η ερώτηση που αφορά το πώς κρίνουμε την κατασκευή της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού. Σε αυτήν είναι άξια θαυμασμού η επιλογή των απαντήσεων. Τρεις θετικές κρίσεις έναντι μίας αρνητικής! Αυτό θα πει επιστημονική εγκυρότητα και αξιοπιστία! (οι ερωτήσεις βρίσκονται παρακάτω στην ανάρτησή μας)
Στην ουσία τώρα:

Το λέμε αν και το ξέρετε καλά: Τα πραγματικά gallop γίνονται στο δρόμο, στη γειτονιά, στην πόρτα-πόρτα ενημέρωση των κατοίκων και άμεσα ενδιαφερομένων. Πραγματική σφυγμομέτρηση είναι η συμμετοχή των κατοίκων κάθε γειτονιάς στις ενημερώσεις, στις συνελεύσεις, στις συγκεντρώσεις, στις πορείες... Και η φωνή μας ακούγεται όλο και πιο δυνατά. Η άποψή μας είναι διαυγής και ξεκάθαρη: Αυτοί οι δρόμοι δεν γίνονται για μας. Όχι μόνο μας είναι άχρηστοι αλλά και σκοπεύουν να υπονομεύσουν κάθε έννοια ποιότητας ζωής στην πόλη μας και τη γειτονιά μας.
Αυτό ειδικά θα έπρεπε να το ξέρει καλά η δημοτική αρχή, που δεν ξέρει τι να τον κάνει τον ανισόπεδο κόμβο του Σακέτα (ναι, ναι, αυτόν που θα "φάει" το αισθητικό δάσος της Καισαριανής, θα "καταπιεί" 3.800 δέντρα και θα συσσωρεύει τόνους αερίων κάθε μέρα, δωρεά όσων συντάσσονται με το έργο στις αναπνευστικές μας οδούς).

Γνωρίζουμε άριστα την πραγματική αξία τέτοιων "σφυγμομετρήσεων" όχι μόνο από επιστημονική άποψη αλλά κυρίως από πολιτική, ηθική και κοινωνική. Αντί, μάλιστα ο δήμος Βύρωνα να καταφεύγει σε τέτοιας αξίας ενέργειες, καλό θα ήταν να συγκαλούσε επιτέλους δημοτικό συμβούλιο με θέμα τους νέους αυτοκινητόδρομους της φωτιάς και της υποβάθμισης.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Θεωρείτε απαραίτητη την κατασκευή της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού;

-Ναι

-Ίσως

-Όχι

-Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ




Πώς κρίνετε την κατασκευή της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού;

Θεωρώ ότι θα συμβάλλει θετικά στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

Θεωρώ ότι θα συμβάλλει στη μείωση του χρόνου των μετακινήσεων

Θεωρώ ότι θα συμβάλλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων

Θεωρώ ότι θα επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον.

Δε γνωρίζω / Δεν απαντώ





Υ.Γ. Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΠ(Α)Υ σε αυτή την ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση