Σάββατο 19 Απριλίου 2008

ΣΧΟΛΙΟ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ"

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα για τη Διάσωση του Υμηττού έστειλε το παρακάτω σχόλιο.

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κινητοποιήσεις σας.Σας έχουμε ήδη προσθέσει στους δεσμούς (link) του μπλογκ μας και ελπίζουμε σε τακτική και ουσιαστική επικοινωνία.Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Κυριακή 20/4/08 στις 17:00 στο ανοιχτό θεατράκι του Ταπητουργείου θα γίνει η νέα συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα για τη Διάσωση του Υμηττού.Τα θέματα που προτείνουμε να συζητηθούν θα είναι εν συντομία τα εξής:
1. Οργάνωση των επόμενων δράσεων σχετικά με την αποτροπή του υπέργειου πάρκινγκ στο Παλιό δημαρχείο (συγκέντρωση του υπόλοιπου χρηματικού ποσού, ενημέρωση γειτονιάς κ.α.)2. Συντονισμός δράσεων με τις υπόλοιπες Πρωτοβουλίες που δρουν στο Βύρωνα: δηλαδή εσάς ως Πρωτοβουλία Κατοίκων Καρέα, καθώς και την Επιτροπή Διάσωσης της Παιδικής Χαράς στη Φλέμινγκ&Κάλβου και την Επιτροπή για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
3. Σχεδιασμός επόμενων κινήσεων ενόψει του καλοκαιριού και της αύξησης του κινδύνου για πυρκαγιές στον Υμηττό (καθαρισμός, αναδάσωση, πρόληψη, επαφές με ΣΠΑΥ)
4. Υποστήριξη των δράσεων των κατοίκων Ηλιούπολης ενάντια στη Περιφερειακή Υμηττού και πιθανή ανάληψη δράσεων στην περιοχή του Βύρωνα.
5. Συζήτηση για το χαρακτήρα και τη στόχευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα για τη Διάσωση του ΥμηττούΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥTηλέφωνα επικοινωνίας: 6972 616773, 6972 414920, 6937 954016
Ι-μέιλ: prwtobouliagiatodasosbyrwna
@yahoo.gr

Ιστολόγιο: http://prwtobouliabyrwna.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση