Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Ο Χριστός πέθανε στη Γάζα


Αντιγράφουμε από τον Προαστιακό - Αντίσταση στις γειτονιές(http://clubs.pathfinder.gr/proastiakos/1039875):


Τις Άγιες μέρες επέλεξαν οι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΛΩΝΟΙ του ΧΙΤΛΕΡ, οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, να σκορπίσουν τις όμορφες ...αξίες τους στην ανθρωπότητα. 325 μέχρι στιγμής οι Νεκροί, ανάμεσά τους άμαχοι και παιδιά, που βίωσαν μαρτυρικά τη συμπεριφορά του ...."εκλεκτού λαού του θεού" τις ...αγαθοεργίες...!!! ΑΥΤΩΝ που επικαλούνται το ....ΘΕΪΚΟ ΣΗΜΑΔΙ στη σωτηρία τους και μοιράζουν το ΘΑΝΑΤΟ και τη ΦΡΙΚΗ προς γνώση και συμμόρφωση των ΛΑΩΝ που αντιστέκονται στους σύγχρονους ΝΑΖΙ...

Δείτε τους, θαυμάστε τους, χωμένοι στα Σιδερόφραχτα πολεμικά τους άρματα, τα θρασίμια της ζωής, ισοπεδώνουν σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία...! Και από κοντά ΟΛΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ...."ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"...!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!! ΟΗΕ, ΕΥΡΩΠΗ, ΑΡΑΒΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ όλος ο ΕΣΜΟΣ των ΡΑΓΙΑΔΩΝ του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ δηλώνουν υποταγή και ψελλίζουν αρλούμπες μέσα στην ΑΦΤΙΣΤΙΚΗ τους ονείρωξη...

Μοναδική έρημη φωνή ηγέτη, ποιος θα το περίμενε, ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ο μόνος ΤΟΥΡΚΟΣ (!!!) που μίλησε για ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και φυσικά οι ΛΑΟΙ...! ΜΟΝΑΧΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΡΗΜΟΙ ωσαν τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ της ΓΑΖΑΣ που μοιάζουν σε φωτογραφίες εικόνες που δεν ξέρεις αν είναι σημερινές ή εδώ και 2.000 χρόνων καθώς το "έργο" παίζεται από καταβολής εισβολής των Εβραίων στη ΓΗ της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ...!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ λοιπόν, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ να ΓΕΝΝΗΘΕΙ στην ΓΑΖΑ...!!!

ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΣΣΩΜΟΣ μαζί με τη ΔΥΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ...ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ που σήκωσε σιωνιστική παντιέρα μη χάσει το ...μαμωνά του χρήματος.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ και ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ για μια ακόμα φορά από τους ΙΔΙΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που τον δίκασαν και ΤΟΤΕ...!!!

Και απέμεινε μονάχα το ΙΣΛΑΜ, να ορθώνει ΑΤΙΘΑΣΟ και ΑΛΗΤΙΚΟ το ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑ απέναντι στον ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ και στον σύγχρονο ΠΡΑΙΤΩΡΑ.....Και τα παιδιά της Παλαιστίνης με την ΜΑΝΤΗΛΑ και τις ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ να πετάνε πετρούλες στους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΔΕΣ....!!!

ΝΤΡΟΠΗ Ω ΑΝΘΡΩΠΟΙ...!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΓΑΖΑ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση