Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Free Gaza Movement


Σπάζοντας την πολιορκία της μεγαλύτερης "εξωτερικής" φυλακής;


http://www.freegaza.org/



Δήλωση από τους ακτιβιστές των πλοίων των Free Gaza Movement (Κίνημα για Ελεύθερη Γάζα)
http://indy.gr/newswire/ilektronikos-polemos-kata-ton-ploion-dlosi-apo-toys-aktibistes-ton-ploion-ton-free-gaza-movement

(10πμ, 23 Αυγούστου, 2008) Στις 10:00 πμ η Κυπριακή ομάδα του Free Gaza Movement κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με τους επιβαίνοντες στα πλοία που κατευθύνονται στη Γάζα. Είναι όλοι καλά και ζήτησαν να δημοσιευτεί η παρακάτω δήλωση:
«Τα ηλεκτρονικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια μας κατά τον πλου έχουν νεκρωθεί από ηλεκτρονικές παρεμβολές. Και τα δύο πλοία φέρουν Ελληνικές σημαίες και βρίσκονται σε διεθνή ύδατα. Είμαστε θύματα ηλεκτρονικής πειρατείας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην περιοχή GMS P A2 και εξαρτιόμαστε από το εξοπλισμό δορυφορικών επικοινωνιών για να στείλουμε σήμα κινδύνου αν χρειαστεί.
Είμαστε πολίτες από 17 χώρες και συμμετέχουμε σε αυτήν την επιχείρηση για να σπάσουμε την πολιορκία της Γάζας. Δεν είμαστε έμπειροι ναυτικοί. Σαν αποτέλεσμα, υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται στα πλοία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε αντίξοες καιρικές συνθήκες, και κάνουμε έκκληση στην Ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προστατέψουν τους πολίτες που βρίσκονται στα πλέοντα σε διεθνή ύδατα πλοία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση