Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Απάντηση του δημάρχου Βύρωνα, κ. Χαρδαλιά, στην ανάρτηση με τίτλο "Ποιος υπογράφει το παρακάτω άκρως επικίνδυνο κείμενο;"ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΙΛΩΝΟΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ...ΑΙΣΧΟΣ! ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΑΥΕπί της απαντήσεως του κ. Χαρδαλιά
Εκ προοιμίου, αισθάνομαι την ανάγκη να σημειώσω ότι το ύφος, οι επιλεγμένες λέξεις και η γραφή της απαντήσεώς σας διόλου συνάδουν με το ύφος, την επιλογή των λέξεων και την εν γένει γραφή μου.
Τα περί Γκαιμπελιστικών μεθόδων, απόπειρας σπίλωσης προσωπικοτήτων, εμπάθειας, σπέκουλας και περί αίσχους, τα επιστρέφω προς «δεύτερη σκέψη» και «βαθύ αναλογισμό».
Ερχόμενη στην ουσία του θέματος και σε αυτό που μου καταμαρτυράτε, ότι δήθεν επιδιώκω να σας ταυτίσω με ανυπόγραφα και προβοκατόρικα κείμενα, τα οποία αφορούν τον Υμηττό και την πολιτική αντιμετώπιση της σωτηρίας του, χρήζει να επισημάνω ότι απόπειρα οποιασδήποτε ταύτισης επιχείρησαν αυτοί, οι οποίοι στο κείμενό τους επικαλέστηκαν το όνομά σας, κατ’ επανάληψιν δε, και εμπλούτισαν το κείμενό τους με την φωτογραφική απεικόνισή σας.
Εσάς όμως, γεγονός που δεν κατανοώ, δεν σας απασχόλησε η συνεχής επίκληση του ονόματός σας στο ως άνω κείμενο «περί πολιτικών σωτηρίας» του Υμηττού και η σύνδεση του κειμένου ακόμη και με την φωτογραφική σας απεικόνιση, αλλά, προς μεγάλη μου έκπληξη, σας απασχόλησε η από μέρους μου απορία (και φόβος) εάν πράγματι προσυπογράφετε το εν λόγω κείμενο και τις μεθόδους – πολιτικές που αναπτύσσονται σε αυτό σχετικά με την προστασία του Υμηττού των πολιτών και όχι των συμφερόντων.

Σύλα Τσέκου,
μέλος της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Καρέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Το νερό που πίνουμε!
Σειρά έχουν οι φυλακές. Θυμηθείτε το.
Powered By Blogger

Αναγνώστες

Βlog ελεύθερο από διαφημίσεις

Κοινοποίηση